Welkom

Cattery Yoramy Perzen en Exotics

Ik met 1 van m'n kleinkinderen

Laatste update: 22 Januari 2022


1 van m'n hondjes

Over Mij

Welkom op mijn website!

Hoi, mijn naam is Artina Vissers en ik zal een korte uitleg over mijn hobby proberen te geven.
Het houden en fokken van perzen, en daarna exotics, ging voor mij al 37 jaar geleden van start. In 1985 kocht ik mijn eerste colourpoint poesje, een seal-tortie point pers. Het was liefde op het eerste gezicht, zo’n mooi persje met blauwe ogen.
Aanvankelijk was het niet mijn bedoeling om te gaan fokken, maar van het één kwam het ander. Daarnaast werd ik tevens een regelmatige bezoekster van kattenshows.

Ondertussen is mijn hobby uitgegroeid tot een heuse cattery met ongeveer 10 volwassen katten. Ik zeg met nadruk ongeveer, want het zijn er ook weleens meer of minder. Onder deze volwassen dieren bevinden zich ook mijn eigen dekkaters, wat als voordeel heeft dat ik voor het dekken van mijn poezen geen dekkingen buiten de deur hoef te halen. Ook voor de poezen is het fijner dat ze in hun eigen omgeving kunnen blijven.
Samen met de colorpoints, ben ik me gaan specialiseren in chocolate en lilac. Later werd mijn doel ook fawn en cinnamon, ook in bicolour en point. Af en toe gebruik ik mooie brits korthaar katten in deze speciale kleuren, om zo mijn droom te kunnen verwezenlijken.

Naast mijn katten heb ik nog een paar lieve honden. Ze helpen allemaal mee met het socialiseren van de kittens die hier geboren worden. Ik houd mij ook graag bezig met tuinieren en alle bloemen en planten die in mijn tuin bloeien. Ik kan intens genieten van alle pracht en praal.
Verder ben ik gezegend met 2 knappe zoons en 8 fantastische kleinkinderen, waaronder een tweeling. Dit alles is mijn lust en mijn leven. De naam van mijn cattery is trouwens afgeleid van de namen van mijn kinderen.
Meer foto's van mijn dagelijks leven, mijn hobbies en mijn katten zijn te zien op de Galerij pagina.

Dank u wel alvast voor uw bezoek en ik wens u veel kijkplezier op mijn website!

Groetjes,
Artina